Object reference not set to an instance of an object.

Personvern

Informasjonskapsler
For å kunne gi deg en helhetlig opplevelse av våre tjenester benytter vi informasjonskapsler på dette nettstedet. En informasjonskapsel (cookie) er små informasjonsfiler som lastes ned og lagres på datamaskinen når en nettside åpnes. Disse informasjonskapslene inneholder ikke opplysninger som identifiserer deg som person, kun anonymisert informasjon om nettstedsbruk.

Vårt nettsted benytter både første- og tredjepartsinformasjonskapsler. Det vil si at det opprettes informasjonskapsler for både oss og tredjepartsselskaper gjennom bruk av dette nettstedet. Partene er beskrevet nedenfor. Du kan når som helst stenge av for informasjonskapsler ved å velge dette i nettleseren din. Vi regner besøk av jors.no med informasjonskapsler skrudd på som samtykke til at vi kan bruke dem.

Analyse
Vårt nettsted bruker Google Analytics som analyseverktøy. Dette bruker vi for å samle statistikk om bruken av nettsiden. IP-adressen din blir ikke lagret hos Google, og all informasjon om brukerne anonymiseres. Informasjonskapsler som lagres av Google Analytics har navn som starter med _ga, _gid og _gat. Du kan lese mer om disse informasjonskapslene sine funksjoner på Google sine sider.

Dersom du ikke ønsker at opplysninger fra besøkene dine skal registreres med Google Analytics kan du installere Google Analytics sitt nettlesertillegg for bortvelging. Dette vil også gjelde for alle nettsteder som bruker Google Analytics, og ikke bare jors.no.

Målretting av annonser (blant annet remarketing)
For å kunne vise annonser som er relevant for deg benytter vi også informasjonskapsler til målretting av annonser (remarketing). Dette gjør at du kan oppleve å se annonser fra oss på andre nettsteder. Disse informasjonskapslene inneholder kun informasjon om hvordan du har brukt nettstedet vårt og hvilke sider du har besøkt, og ikke opplysninger som kan spores tilbake og identifisere deg som kunde.

Administrere annonseinnstillinger
Vi benytter remarketing i Google og Facebook. Ingen identifiserbar informasjon blir delt med nevnte tredjeparter. På disse sidene kan du endre innstillinger for remarketing og lese mer om hvordan den anonymiserte informasjonen som samles inn her blir brukt.

Administrere informasjonskapsler
Du kan selv stille inn nettleseren din til å ikke bruke informasjonskapsler, samt at du kan slette alle informasjonskapsler som har blitt lagret tidligere. Dersom nettleseren din støtter «inkognitomodus» kan du benytte dette for at alle informasjonskapslene automatisk slettes når du lukker nettleseren din. Du kan lese mer om administrering i forskjellige nettlesere på nettvett.no.