Gulvvarme

Gulvvarme er så mangt, men skal du ha en bolig med miljøvenlig oppvarming og samtidig være fleksibel på valg av energikilde? Da er det kun vannbårenvarme som gjelder.

Varmen blir flyttet rundt i gulvet i boligen din ved hjelp av rør.

 

Gulvvarme gir en jevn behagelig varme i gulvet uten støvavbrenning. Det bidrar til et bedre innemiljø. Installasjonen er usynlig, lydløs og den er økonomisk.
Du fristilles til å innrede som du vil da veggene er fri for for eksempel panelovner.

Om varmen kommer fra riktig hold - og det er nedenfra - fordeles den jevnt og fyller hele rommet. Med varme gulv kan du faktisk senke romtemperaturen med et par grader og likevel oppleve en komfortabel varme. Den gode følelsen forsterkes ytterligere ved at Uponors gulvvarmesystem gir deg mulighet til å redusere strømforbruket.

 

Med gulvvarmesystem får du en herlig varme på alle typer gulv. Stein, flis, betong, tre eller …

Kanskje et robust og pent steingulv i gangen, fliser på badet og parkett i stuen.

Gulvvarme er varme som passer over hele huset.

Andre systemer kan gi fra seg varme og likevel er gulvene kalde. Det er egentlig ikke noe rart med det. Naturens lover sier at varm luft stiger oppover. Derfor er gulvvarme en helt naturlig oppvarmingsmåte som dessuten innebærer at du kan gå barbent, også på steingulv.

Små barn er nærmere gulvet. Vi må ha omsorg for våre aller minste, og tenke på at gulvet er like mye en lekeplass som en hvileplass.

Barna trives når lekeflatene er varme og behagelige. Det gjelder selvsagt både hjemme og i barnehagen.

Ifølge loven skal gulvet i barnehagen ha en temperatur på minst 20 grader.

 

I gulvvarmesystem er fremtiden innebygd; en helhetsløsning for en behagelig, sikker, sunn og økonomisk oppvarming i dag og i morgen.

Systemet fungerer like godt uansett varmekilde. Det er bra å ha i bakhodet når vi vet at vi lever i en tid med raske endringer, ikke minst når det gjelder energiforsyningen.

Varmepumper og vannbåren varme- en optimal kombinasjon enten det er varmepumpe som:

  • Luft/luft varme

  • Bergvarme

  • Jordvarme

  • Sjøvarme

Vi velger leverandører som har solid erfaring og som er framtidsrettede.

 

Ta kontakt