Rørlegger i Bergen

Oswald Jørs AS er en av de ledende rørleggerne i Bergen.

Oswald Jørs AS, din rørlegger i Bergen.

Oswald Jørs AS er ett rørlegger firma i Bergen, nærmere bestemt på Laksevåg med over 60 års erfaring i bransjen. Vi tilbyr rørlegger tjenester til privat og bedriftsmarkedet i Bergen og omegn.

Vi har bred kompetanse innenfor nybygg, rehabilitering av bad og små og store serviceoppdrag.

Vi leverer rørleggertjenester til Sotra, Askøy, Bergen Vest, Fana, Åsane m.fl.

I tillegg til dette er vi ett av få rørlegger firma i Bergen, som fortsatt har egen Rørlegger butikk – på Laksevåg. Vi er med i kjeden Baderingen og har ofte kampanjer og tilbud på baderoms møbler, innredninger dusjer, wc, beredere og blande batterier og kraner.
Vi har ett rikt utvalg av baderomsinnredning, dusjer, toalett og armaturer utstilt i vår butikk i Johann Berentsens vei 4, like ved Laksevåg senter så trenger du baderomsmøbler ta kontakt med vår VVS butikk. Trenger du vvs deler, rørmateriell eller rør har vi dette også i vår butikk.

Vi har rørleggere som utfører alt innenfor VVS i Bergen, eller trenger du VVS tjenester i Hordaland – ta kontakt.

Ingen rørlegger oppdrag er for små eller for stor. Det være seg rørlegger arbeid i store byggeprosjekter, eneboliger, rekkehus og leiligheter.

Vi som rørleggerfirma leverer alt i fra vannbåren gulvarme, luft vann varmepumpe, sanitærinstallasjoner, kommunalt vann og avløp.

Vi har rørleggere som er eksperter på bad og vi rehabiliterer bad i hele Bergen. Velkommen til å ta kontakt.