Bygg og rehab

Oswald Jørs har bygget nytt og rehabilitert i over 60 år

Vår avdeling for Bygg og rehabilitering består av erfarne medarbeidere med tverrfaglig kompetanse. Oswald Jørs samarbeider med et nettverk av erfarne partnere som gjør at vi i sum, favner alle fagområder som skal til for å gjennomføre rehabilitering. Dette gjør Oswald Jørs til en totalleverandør innen bygg og rehabilitering – enten det er én leilighet eller et større borettslag.

I disse dager har Oswald Jørs totalansvaret for rehabilitering av rør-føringer og 148 nye bad i Nattlandsveien Borettslag.

Oswald Jørs AS har som rørleggerbedrift, vært en sentral aktør i utbyggingen og utviklingen av Bergen og omegn. Oswald Jørs ble etablert i 1955, det gjør at vi med stolthet kan si vi har over 60 års erfaring som bedrift. Arbeidet har vi utført på vegne av våre kunder gjennom rør installasjoner i bolig, industri- og nybygg, samt rehabilitering og service.
Våre ansatte har alltid hatt fokus på kontinuerlig forbedring, det gjør oss i dag til en av Vestlandets mest moderne bedrifter med stort fokus på digital tilpasning, LEAN arbeidsmetodikk og Kvalitetssikring (KS) innenfor alle deler av organisasjonen og de fagområder vi har totalansvar for.